top of page

MEDLEMSKABER

GLASERINGSWORKSHOP

Når man som medlem har gået på værkstedet et stykke tid, deltager man i en obligatorisk glaseringsworkshop med betalingspligt, også selv om man har prøvet at glasere før.  Workshoppen går i dybden med de grundlæggende teknikker indenfor glasering, herunder dypning og overhældning Workshoppen indeholder teori omkring glasurers egenskaber, hvad der gør en glasur til en glasur og hvordan den arbejder sammen med leret, herudover en teoretisk gennemgang af brændingsprocessen.

Workshoppen varer 2 timer og koster 500kr

Workshops'ne finder sted løbende, så når man har lavet min. 5-6 ting melder man sig på en workshop - og herfra kan man selvstændigt benytte værkstedets store glasurkartotek.

INKLUDERET I MEDLEMSKABERNE

Med et medlemskab til Keramikværkstedet får Keramikværkstedet som din værkstedsplads. I alle medlemskaber indgår adgang til hele værkstedet, samtlige maskiner som drejeskiver, extruder, pladeruller og basalt håndværktøj. Som medlem bliver du en del af et fælleskab af øvrige keramikere, som deler interesse, nogle er uddannede indenfor keramik, andre arbejder på hobbyplan. Dit niveau er underordnet, så længe du har taget min. et længere kursus hos os eller andetsteds og kan arbejde selvstændigt.

Medlemskabet giver også adgang til en intern medlemsgruppe på Facebook, hvor der vidensdeles og kommunikeres. Værkstedet er hyggeligt og intimt med mennesker, der kan lære af hinanden og have et socialt fælleskab omkring håndværket.

Materialepris

Du må bruge og benytte alle vores materialer, herunder; ler, glasurer, begitninger mm. Du skal kun betale for det du får brændt. Din keramik afvejes pr kilo efter glasurbrænding. Prisen for 1 kg brændt keramik er 165kr

bottom of page